ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το κλειδί για τη μεταγραφή του Ιωαννίδη

Πώς ο Παναθηναϊκός ίσως αλλάξει στάση στο ενδεχόμενο πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη.
Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το κλειδί για τη μεταγραφή του Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού και ο Παναθηναϊκός ήταν προετοιμασμένος για τον ντόρο που θα ακολουθήσει.

Μήνες τώρα καταλάβαιναν στους «πράσινους» πως θα ακολουθήσει. Έβλεπαν πως θα σκάσουν και προτάσεις. Τις πρώτες τις απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες. Στο κενό έπεσε τόσο η προσπάθεια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας όσο και αυτή της Ίπσουιτς.

Πολλές ομάδες ακόμη έχουν τσεκάρει τον Έλληνα επιθετικό. Στην Ιταλία καιρό τώρα έλεγαν για την Μπολόνια, αλλά όσοι γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις, ήταν εξ αρχής δύσπιστοι.

Ωστόσο, οι γείτονες έβαλαν νέα δεδομένα. Υποστήριξαν πως o Ιωαννίδης έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ροσομπλού». Κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει καμία από τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες πλευρές.

Αυτό που έχουμε τονίσει πολλές φορές είναι πως η επιθυμία του παίκτη θα παίξει ρόλο και προς το παρόν ο ίδιος λέει ότι θέλει να παραμείνει στην Αθήνα, να παίξει και του χρόνου στους «πράσινους» και να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Εάν αλλάξει στάση ο παίκτης, τότε θα γίνει πιο δεκτικός και ο Παναθηναϊκός σε κάθε πρόταση. Ακόμη και τότε, όμως, δεν θα είναι εύκολο να τον ικανοποιήσει η Μπολόνια. Το ταβάνι της δεν είναι αρκετά υψηλό. Να το αναφέρουμε, όμως, ξανά, πρώτα μετρά η επιθυμία του παίκτη και μετά τα υπόλοιπα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το κλειδί για τη μεταγραφή του Ιωαννίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.