Παναθηναϊκός: Άπαντες στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πως θα έχουν μία ισχυρή ομάδα και ο κόσμος είναι υπέρ της παραμονή Αλεξανδρόπουλου.

Αυτή τη στιγμή άπαντες στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πως θα έχουν μία ισχυρή ομάδα και ο κόσμος είναι υπέρ της παραμονή Αλεξανδρόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει απειρία στο θέμα Αλεξανδρόπουλου, αλλά ο κόσμος δεν νοιάζεται. Και λογικό είναι αφού αυτό που θέλουν να δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι μια πραγματικά ισχυρή ομάδα. Μια ομάδα που θα κρατάει τους καλούς της παίκτες. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι ένας από αυτούς.

Ας μην ξεχνάμε πως για τον κόσμο τα όνειρα είναι πλέον ξεκάθαρα. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν ενθουσιαστεί και βλέπουν τίτλο. Μετά το Κύπελλο γιατί όχι και πρωτάθλημα άλλωστε. Ο Παναθηναϊκός βέβαια δεν έχει κάνει πώληση άνω των τριών εκατ. ευρώ εδώ και δέκα χρόνια! Είναι λογικό αυτό να μην απασχολεί όμως το κοινό. Οπαδοί είναι, όχι λογιστές.

Οι οπαδοί θέλουν το καλύτερο, αγωνιστικά, για την ομάδα τους. Στο Upopsi υπάρχουν και πάλι αρκετά ενδιαφέροντα σχόλια από το Twitter. Πέραν από αυτά όμως θα βρείτε κι αναλυτικά τις πωλήσεις του Παναθηναϊκού από το 2013 και μετά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ