Sportime

Παναθηναϊκός: Αυτός έκλεισε τις μεταγραφές των Σπόραρ, Βιλένα στην Τουρκία

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τις μεταγραφές των Σπόραρ και Βιλένα σε μια γνώριμη ομάδα και υπήρχε link για αυτό που έγινε

Γιάννης Χωριανόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τις μεταγραφές των Σπόραρ και Βιλένα σε μια γνώριμη ομάδα και υπήρχε link για αυτό που έγινε
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε αυτό που φαινόταν σχεδόν αδιανόητο. Έστω όμως και στις καθυστερήσεις των μεταγραφών γλίτωσε με τα συμβόλαια των Άντραζ Σπόραρ και Τόνι Βιλένα.

Ο σλοβένος φορ έφυγε με μεταγραφή.Μάλιστα, λέγεται πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει 800.000 ευρώ. Ο Βιλένα έφυγε δανεικός έως το τέλος της σεζόν. Κάτι ήταν και αυτό.

Η μεταγραφή έγινε μια και μεταξύ άλλων υπήρχε link ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το ανέφερε και ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ στην παρουσίαση. Ευχαρίστησε τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος έπαιξε χρόνια στην Αλάνιασπορ και φυσικά έχει φίλους εκεί. Άλλωστε, από την ομάδα έχουν περάσει Μπακασέτας και Σιώπης.

ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

https://youtu.be/S2GrKMRfYYo

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιάννης Χωριανόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα