Παναθηναϊκός: Ακόμα… 1/3


Μάνος Ανδρουλάκης

Παναθηναϊκός: Ακόμα… 1/3


Βασίλης Ζαγαρίτης, Αργύρης Καμπετσής, Νίκος Χριστογεώργος, Βασίλης Ξενόπουλος και Δημήτρης Καραγιάννης είναι οι παίκτες που έχουν δεχθεί προτάσεις από τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο τερματοφύλακες και ο αριστερός μπακ είναι, επί της ουσίας, εκείνοι που το «τριφύλλι» θέλει με θέρμη να κρατήσει στο ρόστερ.

Με τον Ξενόπουλο έχει ήδη επέλθει συμφωνία και απομένει η ανακοίνωση, ενώ ακόμα δεν έχει προκύψει κάποιο νέο σχετικά με τα υπόλοιπα μέτωπα.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης συγκαταλέγεται στο γκρουπ των παικτών που δείχνουν πολύ θετικά στοιχεία στις προπονήσεις, όμως η επέκταση βρίσκεται στο 50%-50% αυτή τη στιγμή.

Εν αντιθέσει με τους προαναφερθέντες, ο Αργύρης Καμπετσής ανήκει στη λίστα εκείνων που πιο πολύ προσεγγίζουν την πόρτα της εξόδου, παρά την παραμονή.

Εν πάση περιπτώσει, πέντε παίκτες έχουν δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό για ανανέωση της συνεργασίας και το deadline που έχει οριστεί για τις απαντήσεις τους, δεν αργεί.

Πριν από μερικές ημέρες «πηγή» του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα «ναι» ή τα «όχι» από τους ποδοσφαιριστές.

Τελικά, από τους τρεις που η ομάδα θέλει να κρατήσει με θέρμη, ο ένας έχει απαντήσει καταφατικά, ο δεύτερος πλησιάζει (Χριστογεώργος) και ο τρίτος (Ζαγαρίτης) παραμένει μυστήριο.

Με τον Ζαγαρίτη ακόμα εξελίξεις δεν υπάρχουν. Οσο περνάει ο καιρός η δική του υπόθεση θα γίνεται και πιο δύσκολοι γιατί οι ενδιαφερόμενοι πληθαίνουν. Εξ αρχής, άλλωστε, αυτός ήταν το μεγάλο στοίχημα από τους νεαρούς.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του και περιμένει. Ο παίκτης θα ήθελε κάτι περισσότερο οικονομικά, ενώ στο μυαλό του ζυγίζει και τις υπόλοιπες επιλογές του τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός.

Περί Χριστογεώργου, καιρό τώρα είχαμε αναφέρει για τους δύο τερματοφύλακες πως η παραμονή τους θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη.

Ο μοναδικός τρόπος να μη γίνει αυτό ήταν το να δείξει με τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός πως δεν τους θέλει είτε παρουσιάζοντας ένα αδιάφορο πρότζεκτ είτε κάνοντας μία πολύ χαμηλή πρόταση.

Συζήτηση, χωρίς πρόταση, περί αναπροσαρμογής των αποδοχών έχει γίνει ήδη με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2022.

Ο 19χρονος χαφ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα από τους Ανδρέα Αθανασακόπουλο και Σπύρο Τζαβίδα, αφού έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα και έχει καταγράψει σπουδαίες εμφανίσεις.

Πάντως, δεδομένου ότι η εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της, άπαντες επικεντρώνονται στον υπέρ πάντων αγώνα με τον Αρη που θα κρίνει πολλά τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον βαθμολογικό τομέα.

Ειρήσθω εν παρόδω, ένας από τους προαναφερθέντες, ο Ζαγαρίτης, εξέτισε την ποινή του και για 90 λεπτά θα πρέπει να αφήσει πίσω του την υπόθεση της επέκτασης, προκειμένου να συμβάλει στο χορτάρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Το καλό νέο εν όψει Άρη


Sportime Extras