Παναθηναϊκός: Ακόμα ένα άκυρο του Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές

Δεν είναι η πρώτη φορά, δε θα είναι και η τελευταία – Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βάζει στοπ σε παίκτη που ήταν έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η στήλη φυσικά και γράφεται πριν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων. Άλλωστε, πάνω κάτω με τα μεταγραφικά ασχολείται και οι περισσότερες έχουν δεδομένους στόχους στις αρχές του Αυγούστου και λίγα πράγματα αλλάζουν.

Ένα δεδομένο είναι πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει εξτρέμ. Η χρονιά με Παλάσιος, Αϊτόρ δεν βγαίνει. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αυτό το ξέρει μέχρι και ο Γιοβάνοβιτς που βγάζει την ψυχή του κόσμου για μια μεταγραφή καθώς δεν είναι όλα καλά με τον σχεδιασμό.

Παναθηναϊκός: Ακόμα ένα άκυρο του Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές

Αφορμή για αυτό φυσικά, ακόμα μια μετακίνηση που ήταν έτοιμη, με τον παίκτη σχεδόν μέσα στο αεροπλάνο αλλά ο Σέρβος κόουτς είχε διαφορετική άποψη.

Ο λόγος φυσικά για τον Βιτίνιο, τον 27χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ που παίζει και πίσω από τον επιθετικό με αξιοθαύμαστη πορεία και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μια περίπτωση που προκάλεσε χαρά αλλά και προβληματισμό στον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει με τη Φλαμένγκο αλλά ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί πως έχει πολλά τακτικά κενά και τα στοιχεία του δεν ήταν αυτά που ψάχνει.

Ο παίκτης ήταν υπέρ του να επιστρέψει στην Ευρώπη μια και στη «Φλα» δεν έχει τη συμμετοχή που θα ήθελε και αναζητά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που θα είναι.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού που αν και υπάρχει ακόμα σχεδόν 1,5 μήνας περιθώριο θα πρέπει να βιαστεί για να γεμίσει τα κενά που είναι δεδομένα ενώ καθυστέρηση υπάρχει και στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!