Παναθηναϊκός: Αλλάζουν πολλά στον Ερασιτέχνη
Ο Παναθηναϊκός βλέπει τις διαδικασίες για τον Ερασιτέχνη στον Βοτανικό να προχωρούν, με κρίσιμες αποφάσεις να πλησιάζουν άμεσα.
Ο Παναθηναϊκόςμπαίνει σε κρίσιμο σημείο για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό, καθώς οι διαδικασίες δείχνουν να προχωρούν.
Το έργο στον Βοτανικό περνά πλέον σε πιο ουσιαστική φάση, με τις επαφές να συνεχίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο γήπεδο της ομάδας υπάρχει θετικό κλίμα, αρκετή κινητικότητα και αισιοδοξία πως τα επόμενα βήματα θα ξεκλειδώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Δήμου Αθηναίωνκαι του Παναθηναϊκού, η υπόθεση της προέγκρισης και στη συνέχεια της τελικής οικοδομικής άδειας βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πρόκειται για ένα κομβικό κομμάτι της διαδικασίας, αφού από εκεί θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η ταχύτητα με την οποία θα περάσει το έργο στο επόμενο στάδιο.
Παράλληλα, έχει ήδη γίνει η καταγραφή των εταιρειών που έδειξαν ενδιαφέρον για την ανάληψη του έργου, με το περιθώριο συμμετοχών να έχει δώσει χώρο και για επιπλέον κινήσεις. Πλέον υπάρχει πιο καθαρή εικόνα γύρω από τις επιλογές που βρίσκονται στο τραπέζι, με την ανάδειξη αναδόχου να αποτελεί το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης φάσης.
Στο κομμάτι της άδειας, οι πληροφορίες από το περιβάλλον του Ερασιτέχνη δείχνουν πως η προέγκριση θεωρείται το πιο σημαντικό βήμα και εκτιμάται πως μπορεί να υπάρξει σύντομα θετική εξέλιξη. Ακόμη και μέχρι το τέλος του μήνα. Μετά από αυτό, θα ακολουθήσει η διαδικασία για την οικοδομική άδεια, η οποία απαιτεί τις απαραίτητες υπογραφές από τους αρμόδιους μηχανικούς.
Με τα σημερινά δεδομένα, η αισιοδοξία είναι έντονη και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των βασικών διαδικασιών μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την έναρξη των εργασιών στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, φέρνοντας πιο κοντά ένα έργο που έχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.
Η περιοχή στον Βοτανικό έχει ήδη καθαριστεί εδώ και καιρό, κάτι που δείχνει πως το έδαφος προετοιμάζεται για τα επόμενα βήματα. Επιπλέον, η μεταφορά στεγάστρου από την Ιταλία, θέμα που είχε ήδη αποκαλυφθεί και επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από τον Δήμο, αποτελεί ακόμη μία ένδειξη πως το project συνεχίζει να κινείται προς την ολοκλήρωσή του.
Παναθηναϊκός – Nέα και ειδήσεις:
Ο Γιάννης Αλαφούζος πάει στη σουίτα του Ατζούν στην Αγγλία για τον αγώνα των 200 εκατ.
Super League – Αναδιάρθρωση: Το Δ.Σ. της Τετάρτης (27/5) και τα… κουκιά!
