ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έγινε χαμός με τον Τζαβέλλα!

Δεν το πίστευαν πως ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην πρόσληψη του Γιώργου Τζαβέλλα.
Παναθηναϊκός: Έγινε χαμός με τον Τζαβέλλα!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία κίνηση που σήκωσε μεγάλη συζήτηση. Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από τη μία ο 36χρονος είναι γνωστό ότι υποστηρίζει τους «πράσινους». Από την άλλη ούτε έπαιξε ποτέ σε αυτούς ούτε η όλη στάση/συμπεριφορά του στα γήπεδα είναι αποδεκτή από κάποιους.

Γι’ αυτό και υπάρχει θύελλα αντιδράσεων. Πρώτος όλων ήταν ο Άγγελος Μπασινάς αυτός που έκανε μία ανάρτηση με τη φανέλα του ως παίκτης του «τριφυλλιού». Προφανώς και αυτό ήταν μία ξεκάθαρη σπόντα.

Ο Μπασινάς προσέφερε πάρα πολλά και το ίδιο έχουν κάνει και άλλοι που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένα ακόμη όνομα που ανέφεραν πολλοί στα social media. Εκεί έγινε πραγματικός χαμός.

Ειδικά στο twitter το #paofc είναι το hashtag που τρεντάρει περισσότερο απ’ όλα και ο λόγος είναι η πρόσληψη του Τζαβέλλα. Τα σχόλια είναι πάρα πολλά. Τα περισσότερα εξ αυτών επικριτικά.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία κίνηση που γνώριζε πως θα φέρει αντιδράσεις, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ίδιος είχε προσπαθήσει δύο φορές να τον πάρει ως παίκτη. Η πιο πρόσφατη φορά ήταν το 2021. Η άποψη που είχε για εκείνον ήταν αρκετά καλή και κάπως έτσι φτάσαμε έως εδώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Έγινε χαμός με τον Τζαβέλλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.