Παναθηναϊκός: Εκεί προτάθηκε ο Διούδης – Όλες οι εξελίξεις

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει τον δρόμο της εξόδου και ο Διούδης ψάχνει εκτός συνόρων το μέλλον του – Εκεί προτάθηκε προκειμένου να φύγει – όλες οι εξελίξεις!

Από αυτή εδώ τη γωνιά γραφόταν πως Σωκράτης Διούδης και ο Παναθηναϊκός δεν πάνε μαζί πλέον, αφού το γυαλί έχει… ραγίσει.

Δε θέλει και πολλή ανάλυση, ακόμα και εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμεινε ο Έλληνας πορτιέρε ίσως βέβαια για να τα λέμε όλα, μήπως βρεθεί και ομάδα που παίζει στα κύπελλα και να μπορεί να δηλωθεί από εκείνη.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», ο Διούδης και η πλευρά του είναι στο ψάξιμο και μεταξύ άλλων έχει προταθεί σε τουλάχιστον τρεις τουρκικές ομάδες.

Οι Έλληνες τα πάνε σχετικά καλά στη Super Lig, ακόμα και ο Δημήτρης Πέλκας που είναι να φύγει, θα φύγει ως φίλος από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Διούδης, λοιπόν, προτάθηκε σε τρεις ομάδες, εκ των οποίων η μία είναι η Σίβασπορ. Πάντως, ακόμα δεν υπάρχει απόκριση, κάτι που σημαίνει πως η π΄ρτα δε δείχνει και ορθάνοιχτη.

Θα φανεί, ωστόσο, τι θα γίνει μια και ο Διούδης μπορεί να φεύγει από τον Παναθηναϊκό αλλά πέρυσι έκανε 14 ματς και το βιογραφικό γράφει και Κύπελλο Ελλάδας.