ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένος ο Ντιέγκο Αλόνσο – Τι έχει συμβεί

Αλλιώς τα περίμενε ο Ντιέγκο Αλόνσο και αλλιώς του τα είχαν πει όταν αναλάμβανε τον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένος ο Ντιέγκο Αλόνσο – Τι έχει συμβεί

Η αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν έχει αρχίσει και ο Παναθηναϊκός όλα δείχνουν πως θα πάει «γυμνός», κάτι που προβληματίζει δεόντως τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Άλλες εγγυήσεις είχε πάρει όταν αναλάμβανε. Άλλα του είχε πει ο Γιάννη Παπαδημητρίου. Το χρονοδιάγραμμα για τις μεταγραφές έχει πάει περίπατο. Ο Ουρουγουανός είχε ζητήσει να υπάρχει νέος αριστερός μπακ στην προετοιμασία και ένας εξτρέμ.

Είχε τονίσει εξ αρχής πως αυτές οι δύο προσθήκες θα πρέπει να γίνουν νωρίς. Οι διοικούντες είχαν συμφωνήσει μαζί του, είχαν πει πως θα κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά η καθυστέρηση είναι τεράστια.

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε αυτό το έχει φυσικά ο Παπαδημητρίου. Ο Παναθηναϊκός περίμενε υπερβολικά τον Δημήτρη Γιαννούλη και όταν είδε ότι δεν κυλάνε οι επαφές μαζί του όπως θα ήθελε, δεν είναι έτοιμο το plan b. Για την ακρίβεια παρουσίασε ένα που δεν έκανε ούτε για plan f, τον Πέδρο Ρεμπότσο. Με αποτέλεσμα μετά να τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Το πρόβλημα τώρα είναι πως Αλόνσο κάνει προετοιμασία με ένα κενό ρόστερ που έχει πάρα πολλές αδυναμίες. Λόγω του Euro 2024 κάποιες απουσίες ήταν αναπόφευκτες, αλλά για άλλες δεν το περίμενε. Θεωρούσε πως τα πράγματα θα είχαν κυλήσει διαφορετικά με αποτέλεσμα ο κόουτς να βγάζει εκνευρισμό με τους χειρισμούς του κλαμπ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένος ο Ντιέγκο Αλόνσο – Τι έχει συμβεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.