×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ελ Χάκεν αντί του Ανουάρ


    Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Ελ Χάκεν αντί του Ανουάρ


Ολοένα και περισσότερα ονόματα έχουν αρχίσει να γράφονται στο εξωτερικό. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Πρωταγωνιστικής σε αυτά ο Παναθηναϊκός. Το τελευταίο είναι της ιστοσελίδας pucelafichajes.com, το οποίο υποστηρίζει πως οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους τον Ελ Χάκεν. Πρόκειται για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Βαγιαδολίδ.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ειδικεύεται στα θέματα της Βαγιαδολίδ και το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στην Ισπανία ο Ανουάρ Τουχαμί. Εκτιμά πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί έναν παίκτη για να καλύψει το κενό του και αυτός μπορεί να είναι ο Ελ Χάκεν.

Οι σχέσεις των δύο κλαμπ είναι αρκετά καλές ελέω Τσάβι Ρόκα και στη Βαγιαδολίδ είναι θετικοί στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους με τον Χάκεν και νέου δανεισμού του. Στόχος του κλαμπ είναι να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του ο Αφρικανός χαφ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στη Λούγκο, αλλά είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ, αφού τα πάντα σταμάτησαν στη συνέχεια λόγω του κορονοϊού.

Ο 22χρονος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λεβάντε. Επαγγελματικά αγωνίστηκε πρώτα στη Κονκόρντε και στη συνέχεια στη δεύτερη ομάδα της Λεβάντε. Με την πρώτη έκανε μόλις δύο συμμετοχές. Μετά πήγε στη Βαγιαδολίδ, όπου αγωνίστηκε και εκεί στη δεύτερη ομάδα. Με την πρώτη έχει μόλις μία συμμετοχή. Τέλος, είναι 37 φορές διεθνής με τη Μαυριτανία, ενώ μετράει και οκτώ γκολ.