Παναθηναϊκός: Η Αλ Φατέχ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της να κλείσει τον Φραν Βέλεθ και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για αυτό.

Η Αλ Φατέχ θέλει να κλείσει το deal με τον Βέλεθ, ο Παναθηναϊκός αναμένει

Παναθηναϊκός: Η Αλ Φατέχ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της να κλείσει τον Φραν Βέλεθ και υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για αυτό. Ήδη το Sportime σας είχε ενημερώσει ότι ο Βέλεθ μένει στον Παναθηναϊκό, αλλά για πόσο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία αναμένεται τις αμέσως επόμενες ώρες να επανέλθει (μπορεί να το έχει κάνει ήδη κατά άλλες πηγές) για την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Ο Βελεθ είναι ο παίκτης που η Αλ Φατεχ έχει τοποθετήσει στο Νο1 της λίστας της αλλά όντως ισχύει πως οι διοικούντες το κλαμπ, έχουν δώσει διορία μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες να κλείσει θετικά ή αρνητικά το όλο ζήτημα.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως ο Βελεθ αποτελεί προτεραιότητα και το ζήτημα δεν έχει κλείσει.

Πάντως  ο Ισπανός πρώην παίκτης του Άρη δεν είναι ο μοναδικός που είχε «βάλει στο μάτι» από τον Παναθηναϊκό, o Γιώργος Δώνης καθώς ήθελε και τον Σένκεφελντ, πριν από λίγο καιρό, όπως είχατε διαβάσει επίσης στο Sportime.

Παναθηναϊκός: Στα 600-700 χιλιάδες ευρώ η νέα πρόταση!

Πιστεύεται πως η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία θα επανέλθει με μια κρούση στις 600, ίσως και να αγγίζει τις 700.000 ευρώ προς τον Παναθηναϊκό για τον ποδοσφαιριστή. Με αυτά τα χρήματα αν μη τι άλλο οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα μπουν σε σκέψεις. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός θέλει να διορθώσει με το Βέλεθ το λάθος άλλων χρόνων

Μπορεί δεξιά και αριστερά να διαρρέεται πως ο Παναθηναϊκός θα έλεγε το ναι με μια πρόταση στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο, μια κίνηση στα 600-700.000 ευρώ δεν είναι αμελητέα. Ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν. Κι αυτό την ώρα που ο Παναθηναϊκός έψαχνε να δει ποιος θα είναι ο τρίτος στόπερ, δίπλα σε Βέλεθ και Σένκεφελντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τις ίδιες πηγές η πρόταση της Αλ Φατεχ στην Βελεθ είναι για συμβόλαιο 2 ετών και συνολικές, τονίζεται το συνολικές, αποδοχές 2 εκατομμυρίων ευρω. Για κάθε χρόνο δηλαδή συμβολαίου και 1 εκατομμύριο.  Πάντως για τον Παναθηναϊκό από τον Μαουρίσιο στον Βέλεθ είναι ένας σοφέρ δρόμος

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.