ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Γυναίκα ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Ροσίνια!

Παναθηναϊκός: Γυναίκα ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Ροσίνια!
Παναθηναϊκός: Γυναίκα ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Ροσίνια!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε την τελευταία στιγμή την υπόθεση του Ροσίνια από τη Σπόρτινγκ, άλλα έπεσε σε αστάθμητο παράγοντα.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τη σύζυγο του παίκτη. Έπαιξε τον ρόλο της αρνητικά στη μεταγραφή του στο «τριφύλλι»

Πάμε να δούμε το πράγμα από την αρχή. Όπως σας προείπαμε, ο Παναθηναϊκός το ΄ψαξε in extremis για την υπέρβαση στα εξτρέμ με τον Ροσίνια από την Σπόρτινγκ, όπως προλάβαμε να σας ξεφουρνίσουμε!

Πλέον, ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των clubs είναι ορθάνοιχτος μετά τα deal του καλοκαιριού με τους Σποράρ και Αλεξανδρόπουλο αντίστοιχα. Κοινώς, το status θα βρισκόταν. Μην αγχώνεστε.

Εκείνο που μαθαίνουμε από τον… κοριό μας στην Πορτογαλία είναι πως ο Ροσίνια στην προοπτική δεν «ψήθηκε» και 100%, ασχέτως που δεν είναι στο βασικό κάδρο του Ρουμπέν Αμορίμ.

Συνάμα, η εγκυμοσύνη της γυναίκας του αποτέλεσε ένα εξτρά τροχοπέδη για την επίσπευση των διαδικασιών.

Κρατήστε, όμως, το όνομά του για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός εξτρέμ θα ψάχνει ΣΙΓΟΥΡΑ για να φέρει στη Super League 1

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ