ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η έλευση Μαντσίνι έφερε «κατάψυξη» στο θέμα Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Ντάνιελ Μαντσίνι κάτι που φέρνει αλλαγές στο θέμα του Αϊτόρ.
Παναθηναϊκός: Η έλευση Μαντσίνι έφερε «κατάψυξη» στο θέμα Αϊτόρ!

Μία κίνηση που ήταν αναγκαία βάσει της αγωνιστικής συνθήκης στα «φτερά», έκανε ο Παναθηναϊκός παίρνοντας τον Ντανιέλ Μαντσίνι. Μαζί τους 100%.

Κίνηση που βάσει timing κρίνεται αναγκαία για να «κοπάσει» η μουρμούρα της εξέδρας. Εννοείται. Κίνηση που ωστόσο βγάζει μία υπερβολή στα οικονομικά δεδομένα του deal για την Super League 1. Αναντίρρητα.

Η ουσία της συζήτησης πάει αλλού. Ο Παναθηναϊκός έδωσε έναν σκασμό για χρήματα στον Αρη και άλλα τόσα στο Ντάνιελ Μανσίvι.

Σε συνδυασμό με το «βαρύ» συμβόλαιο του Βέρμπιτς και το σχετικά κανονικό του Παλάσιος (σ.σ.: κοινώς τρεις εξτρέμ που κοστίζουν πάνω από 2,5 μύρια μικτές απολαβές με 22% εφορία στα συμβόλαια) που καταλήγουμε;

Στην εδώ και δύο μήνες αποκάλυψή μας πως ο Παναθηναϊκός έχει «στραβώσει» με τον Αϊτόρ και κυρίως με τον εκπρόσωπό του. Ο Παναθηναϊκός αφότου έκανε την κίνηση ΚΑΙ δεν έλαβε την ανάλογη απάντηση στο τότε χρονικό διάστημα έβαλε στον «πάγο» τις διαπραγματεύσεις για 27χρονο winger.

Εφεξής, δεν επανήλθε ποτέ. Και είναι πραγματικά απορίας άξιον βάσει κινήσεων αν θα μπει άμεσα σε διαδικασία να βγάλει από το συρτάρι τον φάκελο Αϊτόρ.

Βάσει πηγών μας, η άνωθεν εντολή είναι «πάγος» σε όλα. Πλην των μεταγραφών. Εξάλλου, τα παραδείγματα των ανανεώσεων των συμβολαίων των Σένκεφελντ, Ρούμπεν Πέρεθ αντίστοιχα αντί για κίνητρο βγάζουν (μέχρι νεοτέρας) προβληματισμό στο γήπεδο.

Φυσικά, η εν λόγω πολιτική/στρατηγική εμπεριέχει και το ανάλογο ρίσκο για τον Παναθηναϊκό και δη τον Αϊτορ για να τον χάσει παντελώς ελεύθερο. Όπως στρώνεις…

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ