ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Κουβέντα, αλλά διαφορά με Κώτσιρα!

Παναθηναϊκός και Κώτσιρας μίλησαν για νέο συμβόλαιο. Αυτά δίνουν οι πράσινοι, αλλά δεν έχει προκύψει (ακόμα) συμφωνία.
Παναθηναϊκός: Κουβέντα, αλλά διαφορά με Κώτσιρα!

Δεν προέκυψε συμφωνία από την πρώτη κουβέντα που έκαναν, Παναθηναϊκός και Κώτσιρας. Αυτή είναι η πρόταση του «τριφυλλιού».

Και μέσα στην… τούρλα του Σαββάτου που λένε, ο Παναθηναϊκος προσπαθεί να ανανεώσει ή να επεκτείνει τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών του. Κυρίως των Ελλήνων, αλλά όχι μόνο. Το Sportime αποκάλυψε οτι στον Γιώργο Βαγιαννίδη ο Αλαφούζος δίνει νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερη διάρκεια και εννοείται αυξημένες απολαβές. Και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην συμφωνία. Στη σχετική λίστα και ο Φώτης Ιωαννίδης που είναι και η πιο δύσκολη αποστολή που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση του «τριφυλλιού».

Επαφή προ ημερών έγινε και με τον Γιάννη Κώτσιρα. Ο τελευταίος επί Φατίχ Τερίμ μόνο τερματοφύλακας δεν έχει παίξει. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Έλληνα μεσοαμυντικό διετές συμβόλαιο. Οσον αφορά στις απολαβές του, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι τα χρήματα που του δίνει το «τριφύλλι» είναι τα διπλάσια plus, από αυτά που παίρνει σήμερα, συν κάποια μπόνους.

Συμφωνία πάντως δεν έχουμε μεταξύ Κώτσιρα και Παναθηναϊκού. Ο δεξιός μπακ θέλει κάτι παραπάνω για να πει το «ναι» και να ανανεώσει. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και δύσκολα να μην τα βρουν οι δύο πλευρές. Λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει μπει μια άνω τελεία στις διαπραγματεύσεις.

Προέχει η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη στη Λεωφόρο, αφού στο ενδεχόμενο νέας γκέλας, αντίο πρωτάθλημα. Αλλά και νέο λάθος μετά από εκείνο με τον Μπερνάρ, επίσης δεν σηκώνει!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Κουβέντα, αλλά διαφορά με Κώτσιρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.