Παναθηναϊκός: Κριτής το «Βικελίδης»


Agent Greek

Παναθηναϊκός: Κριτής το «Βικελίδης»


Παναθηναϊκός: Οι παλινωδίες μόνο του τελευταίου μήνα αναδεικνύουν το πόσο «εύθραυστο» είναι το μεταγραφικό πλάνο στον Παναθηναϊκό.

Μικρό round up: ξεκινήσαμε με «όσες απαραίτητες κινήσεις θα γίνουν», μετά πήγαμε στον «χαφ και δεξιό μπακ», προστέθηκε σε κάποια φάση ο τερματοφύλακας, από το πουθενά εμφανίστηκε εξτρέμ και ο περίφημος Λαμκέλ Ζε.

Στην πορεία μείναμε με χαφ μόνο, ενώ ο Μπόλονι ζητούσε «2-3 βασικούς» και πλέον, η γραμμούλα είναι «προσθήκες, μόνο αν γίνουν πωλήσεις».

Ποιες… ακριβώς πωλήσεις; Για τον Παναθηναϊκό μιλάμε παιδιά. Πότε ήταν η τελευταία του πώληση; Πότε ακριβώς έγινε και πόσα λεφτά εισπράχθηκαν, μπορεί έτσι, στο πόδι, να θυμηθεί κανείς;

Και επιπρόσθετα, τι ακριβώς προσδοκά να πουλήσει ο Παναθηναϊκός για να εξασφαλίσει μεταγραφικό μπάτζετ; Ποιον και πόσο; Τον Μακέντα, για τον οποίο μη λέω τα ίδια, μετά τη φθινοπωρινή του ανανέωση (με απόλυτη διοικητική πρωτοβουλία) τον «παντρεύτηκε» ο Παναθηναϊκός;

Σοβαροί να ‘μαστε. Η όλη μεταστροφή αδέρφια εξαρτάται από έναν απλό λόγο: την τετράδα.

Αν το ματς της Κυριακής με τον Άρη πάει καλά, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάρει έναν χαφ, δανεικό και that’s all.

Αν όχι και ο Άρης ανοίξει τη διαφορά, τότε προετοιμαστείτε για τη συνέχεια του αφηγήματος «δεν έφυγε κανείς, δεν έρχεται κανείς».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός: Δε μένει ο Μπουζούκης


Sportime Extras