Sportime

Παναθηναϊκός: Πανηγυρίζει που φεύγει ο Μπενίτεθ!

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που πανηγυρίζει επειδή «τελειώνει» ο Ράφα Μπενίτεθ.

Νίκος Μαρκάτος 2 λεπτά ανάγνωσης
panathinaikos, pantelidis, benitez
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Παναθηναϊκός και Μπενίτεθ δεν θα συνεχίσουνκαι ο Παντελίδης είναι στο γκρουπ των παικτών που έχει λόγους να χαμογελάει.

Ουσιαστικά αποκτήθηκε «πακέτο» με τον Τεττέη. Για να μείνει στην Κηφισιά καταρχήν, αλλά κάποιοι αποφάσισαν, και όχι ο Μπενίτεθ που δεν τον ήξερε καν, να έρθει από Γενάρη στο τριφύλλι.

Κάποιες ευκαιρίες πήρε, άλλες δεν του τις έδωσε ο Μπενίτεθ που ήταν ξεκάθαρο ότι δεν του έκανε. Και δικαίωμα του στην τελική αφού ήταν μια προσθήκη που δεν ήταν δική του εισήγηση. Όπως και ο Τεττέη και ο Κοντούρης, αλλά προφανώς κάτι είδε ο Ισπανός στους άλλους δύο, ή κάτι δεν είδε στον Παντελίδη.

Ενδεχομένως και ο τελευταίος να πλήρωσε και το μάρμαρο των… διαφωνιών που είχαν Μπενίτεθ και Κοτσόλης. Ο τελευταίος ουσιαστικά ήταν εκείνος που τάχθηκε αρκετά νωρίς υπέρ της αλλαγής προπονητή το καλοκαίρι.

Ο Παντελίδης που το τελευταίο διάστημα δεν αγωνιζόταν καθόλου, έβγαζε μια πικρία και το πιθανότερο ήταν να πάει δανεικός αν έμενε ο Μπενίτεθ, μόνο… στεναχωρημένος δεν είναι πλέον που φεύγει ο Ισπανός από τον Παναθηναϊκό.

Μένει να φανεί, αν θα πείσει τον επόμενο ότι αξίζει θέση στο ρόστερ και στο ροτέισον. Με Λέτο ίσως να είναι πιο εύκολο που τον ξέρει και τον ξέρει. Με άλλον προπονητή θα πρέπει να … ξανασυστηθεί το καλοκαίρι ο Παντελίδης. Όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Διαβάστε επίσης

Άρης: Τι ισχύει για τον Μίνκοφ της Μπότεφ Πλόβντιβ!

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς τους προετοιμάζει για του χρόνου

Επίσης σε κατηγορίες: Super League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Μαρκάτος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα