Επανάληψη μητέρα της μάθησης. Για καλό εγώ το λέω, για να βοηθήσω τρομάρα μου, αλλά δεν περνάει το μήνυμα μου φαίνεται. Μην ασχολείστε λοιπόν με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τουλάχιστον δύο γεμάτες τελευταίες σεζόν αναφορικά με τις επιλογές του Γιοβάνοβιτς.

Αν δεν είναι φουλ ο (όποιος) λεγάμενος, απλώς καταλήγει στον κάλαθο, δεν ασχολείται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και εκτός των υπολοίπων… παρανοϊκών που γράφονται για τον Βελκόβσκι, τον στόπερ της Ριέκα – και τα 800 χιλιάρικα που και καλά δίνουν οι «πράσινοι» γι’ αυτόν – στο κροατικό πρωτάθλημα, την τελευταία τριετία έχει κάνει 6, 18 και 8 παιχνίδια. Κοινώς ούτε καν στον… λήγοντα δεν πιάνεται ο τύπος.

Εχει το χάζι του πάντως γι’ αυτό και το σημειώνω. Μόλις προχτές, ανέλαβε νέος τεχνικός διευθυντής της Ριέκα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Αυτός θα κληθεί να δώσει απάντηση (λες και μας νοιάζει, αλλά anyway) στο αν η κροατική ομάδα έχει τη δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του Βελκόβσκι (ούτε καν αυτό δεν είναι δεδομένο. Για τόσο… ενδιαφέρον μιλάμε).

Αν σας λέει κάτι το όνομα, να το σπάσω σε πενηνταράκια. Είναι αυτός που είχε κλείσει τον Κάναντι στη Νυρεμβέργη, έχοντας τότε ανάλογο πόστο. Και ο Κάναντι έφυγε Νοέμβριο και ο Παλίκουτσα λίγο αργότερα, με τη Νυρεμβέργη να σώζει – εκείνη την χρονιά – στο παρά ένα τον υποβιβασμό στην 3η κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Με αυτό το μουσικό σχήμα κλείνει ο Τριαντάφυλλος – Το «χρυσό» πενταετές συμβόλαιο

Super League: Με κόσμο αλλά μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα

Ελληνοτουρκικά: Νέα «σφαλιάρα» για Τουρκία από ΗΠΑ Κανένας συμβιβασμός για τους S-400