Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα για έναν. Και αν…


Agent Greek

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα για έναν. Και αν…


Τίποτα το ουσιαστικό και απτό δεν μπορεί να προσδοκά τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός ως προς τις πιθανότητες παραμονής του Νιάς.

Παναθηναϊκός: Αφήστε τι λέγεται και τι γράφεται δεξιά και αριστερά. Πέραν της επιβεβαίωσης απ΄ όσα φαίνονται στο γήπεδο αυτού που ψιθυρίζονταν από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στην Αθήνα οι τρεις χειμερινές προσθήκες του Παναθηναϊκού.

Πως δηλαδή αυτή του Νιας είναι η μακράν καλύτερη, η μόνη value for money κίνηση που έγινε, κάτι περισσότερο αναφορικά με την παραμονή του 21χρονου μεσοαμυντικού στη Λεωφόρο δεν έχει γίνει.

Καμία νύξη, καμία κρούση, τίποτα απολύτως προς τη Λιλ. Και να γίνονταν, τσάμπα θα πήγαινε, τέτοια εποχή. Και αυτό γιατί κανείς από τους  «λιλούα» δεν έχει πάρει καμία απόφαση για το μέλλον του πιτσιρικά και δεν προβλέπεται κιόλας να το κάνει και άμεσα, με τη Λιλ να παλεύει για τον τίτλο του Σαμπιονά.

Μοιραία, δεν αποτελεί προτεραιότητα, παρότι στην εξέλιξη του Νιας, πιστεύουν πάρα πολύ. Πέραν τούτου φυσικά, το όλο θέμα αφορά και τον ίδιο τον Γάλλο αμυντικό μέσο.

Ο ίδιος, απολύτως φυσιολογικά, κοιμάται και ονειρεύεται με την πιθανότητα να αποκτήσει ενεργό ρόλο στο ρόστερ της Λιλ. Και μέχρι να αποσαφηνιστεί αυτό, οποιαδήποτε κουβέντα σχετικά με παραμονή του Νιας ή όχι στους «πράσινους» είναι δεδομένα πρώιμη και ανούσια.

Αφού για τουλάχιστον τα δύο από τα τρία εμπλεκόμενα μέρη, δεν είναι (και αμφίβολο αν θα γίνει και ποτέ) μια τέτοια συζήτηση και προοπτική προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης:

Ζέκα: «Χαίρομαι να εκπροσωπώ την Ελλάδα – Θα μας βοηθήσει ο Ζαγοράκης»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news