Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο έγινε ο Παναθηναϊκός. Το νέο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Ντάρκο Βελκόφσκι.

Η ιστοσελίδα «vecer.mk» υποστηρίζει πως όχι απλά ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, αλλά έχει καταθέσει στη Ριέκα και πρόταση 800.000 ευρώ. Υποστηρίζεται ακόμη ότι οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά.

Συμπληρώνεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρακολουθεί εδώ και καιρό τον συγκεκριμένο παίκτη και είναι εντυπωσιασμένος. Τον τσέκαρε, μάλιστα, και στο ματς της εθνικής Σκοπίων με τη Γερμανία στις 31 Μαρτίου.

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Δεν είναι εύκολο ούτως ή άλλως να δοθούν τόσα χρήματα για αγορά οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Να σημειωθεί εδώ ότι στις τελευταίες δύο σεζόν ο Βελκόφσκι είχε τραυματισμούς που τον άφησανε εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα. Φέτος έπαιξε σε οκτώ ματς πρωταθλήματος και επτά για το Europa League. Επιπλέον αγωνίστηκε και σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραμποτνίτσκι. Εκεί για μία τετραετία το κοντέρ έγραψε περισσότερες από 100 μεταγραφές. Στη συνέχεια πήγε στη Βαντάρ και αγωνίστηκε για μία τριετία στη συγκεκριμένη ομάδα. Από εκεί πήγε στη Ριέκα με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

Διαβάστε επίσης:

MasterChef τελικός: Αυτός είναι ο νικητής που θέλει ο κόσμος!

Masterchef Μαργαρίτα: Το Twitter την θέλει νικήτρια

Survivor: Μίλησε! Έκαναν σεξ μέσα στο παιχνίδι και τώρα είναι φίλοι – Ποιοι είναι;