Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Παναθηναϊκός: Συναγερμός για Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο που θα ήθελε, είναι να έχει και πάλι θέμα ο Πελίστρι, όπως βγήκε από την Ουρουγουάη

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο που θα ήθελε, είναι να έχει και πάλι θέμα ο Πελίστρι, όπως βγήκε από την Ουρουγουάη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο που θα ήθελε, είναι να έχει και πάλι θέμα ο Πελίστρι, όπως βγήκε από την Ουρουγουάη.

Ο άσος των πρασίνων μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα είχε επιστρέψει. Μπαίνοντας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και παίζοντας ως false 9. Τα είχε πάει μάλιστα καλά στο διάστημα, που χρειάστηκε να υπηρετήσει αυτόν το ρόλο.

Στην πατρίδα του, ωστόσο, έβγαλαν όχι καλά νέα. Ανέφεραν πως ο Πελίστρι είναι εκτός με θέμα στον προσαγωγό. Ότι χειρότερο αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο για τον Παναθηναϊκό και τον Μπενίτεθ.

Φυσικά και λόγω απόστασης το καλύτερο θα είναι να επιστρέψει ο παίκτης, να κάνει εξετάσεις αν και εφόσον όντως πρέπει. Και στη συνέχει να βγουν συμπεράσματα. Αγωνία πάντως θα υπάρχει και είναι λογικό.

https://youtu.be/m3LfqqG89bE

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα