Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκός δείχνουν να μην έχουν αυτή τη στιγμή καθόλου στην ατζέντα τους το θέμα «πωλήσεις». Πράττουν ορθά;

Στον Παναθηναϊκός δείχνουν να μην έχουν αυτή τη στιγμή καθόλου στην ατζέντα τους το θέμα «πωλήσεις». Πράττουν ορθά;

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχάσει πως είναι να πουλάει. Τελεία και παύλα. Πριν από λίγο καιρό έγραφα πως η πώληση του Περέα από τον ΠΑΣ στη Στουτγκάρδη έναντι 2,4 εκατ. ευρώ πρέπει να τον βάλει σε σκέψεις. Διότι, οι πωλήσεις είναι ένας απαραίτητος κύκλος εργασιών σε μία ομάδα που θέλει να εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα ήταν το case, ούτως ή άλλως.

Το κείμενο με τον Περέα τελείωνε ως εξής: «Μόνο ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να αποτελέσει project πώλησης. Αλλά κι αυτό υπό προϋποθέσεις έτσι όπως τον μεταχειρίζεται ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς». Δεδομένα, ο Παναθηναϊκός βγάζει απειρία στο να χειριστεί την πρόταση της Βερόνα για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Τρία εκατ. ευρώ, όντως, δεν είναι αμελητέο ποσό. Και άλλον δεν το περίμεναν στο «τριφύλλι». Διότι, ο νεαρός χαφ στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας δεν έπιασε και καλή απόδοση.

Ας επανέλθουμε στην πρόταση της Βερόνα. Η πρόταση ήταν τρία εκατ. ευρώ. Η πρώτη πρόταση, η αρχική. Με άλλα λόγια, η Βερόνα (θεωρητικά) μπορεί να πάει και παραπάνω. Διότι, δεν υπάρχει ομάδα που να θεωρεί πως θα πάρει κάποιον παίκτη με την πρώτη. Αλλά στον Παναθηναϊκό δεν μπαίνουν σε συζήτηση καν. Σεβαστό. Δεν θεωρώ πως είναι και έτοιμος ακόμα ο Αλεξανδρόπουλος για το βήμα στο εξωτερικό, για να λέμε την αλήθεια. Αλλά..

Ο Παναθηναϊκός θα κλείσει μια δεκαετία που δεν θα έχει πουλήσει ακριβότερα από τρία εκατ. ευρώ. Δέκα χρόνια χωρίς μια ηχηρή πώληση. Τα τρία εκατ. ευρώ ξεπέρασε η πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αΐν, αλλά γύρω στα δύο πήγαν στο club, τα άλλα τα πήραν οι ενδιάμεσοι, ενώ τα δύο εκατ. ευρώ ξεπέρασαν οι πωλήσεις Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα και Καρέλη στην Γκενκ.

Ο Παναθηναϊκός τι κάνει με τον Ιωαννίδη;

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει να έχει τα θεματάκια του στο να μεγαλώσει την αξία των περιουσιακών του στοιχείων και σε μία άλλη περίπτωση. Ζητάει ένα σκασμό λεφτά για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο νεαρός φορ έκανε αρκετά καλή σεζόν και υπήρχε μία ομάδα από το MLS και μία από το Βέλγιο που υπό προϋποθέσεις μπορούσαν να ξεπεράσουν τα δύο εκατ. ευρώ στην προσφορά τους.

Στο «τριφύλλι» δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να το συζητήσουν. Απέρριψαν τα πάντα, κάθε πιθανότητα. Τι έγινε το καλοκαίρι αυτό; Ο Παναθηναϊκός έκανε ρεκόρ μεταγραφής με την απόκτηση του Σπόραρ. Ο Σλοβένος θα είναι ο βασικός φορ και ο Ιωαννίδης ο αναπληρωματικός. Σημείωση: Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει Ευρώπη και ο Ιωαννίδης δεν πρόκειται να κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας, από τη στιγμή που υπάρχουν πιο μπροστά του Παυλίδης, Γιακουμάκης και Δουβίκας. Πόσο θα κοστίζει το επόμενο καλοκαίρι;

Αθλητικές ειδήσεις

Παναθηναϊκός: Χαμός στο Twitter! «Αν πάρουμε Μπερνάρντ αγοράζω και φανέλα Πούγγουρα»

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον Μπερνάρντ

Οι καμπύλες της γυναίκας του Ντόουγκλας Λουίζ είναι από άλλο πλανήτη!