Παναθηναϊκός: Το πήρε απόφαση ο Γιοβάνοβιτς - Δεν κάνει ο Σάρλια, παίρνει στόπερ στη θέση του

Η παρουσία του Σάρλια στην αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας έκανε τον Γιοβάνοβιτς να ψάχνει νέο στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας. Στην τσεχική πρωτεύουσα απουσίασε ο Σένκεφελντ, έπαιξε στη θέση του ο Σάρλια και τα έκανε… ρόιδο. Μετά από αυτό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ. Ό,τι και να γίνει στη ρεβάνς…

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Σέρβος τεχνικός μίλησε με τον Γιάννη Αλαφούζο και έδειξε ξεκάθαρα τις προτεραιότητες του.

Ακόμα λοιπόν και αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να ανατρέψει το 2-0 που έφερε στο πρώτο ματς με τη Σλάβια Πράγας και αποκλειστεί από το Conference League, θα πάρει αμυντικό.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι απογοητευμένος από την κατάσταση του Σάρλια, που ήρθε να προστεθεί στη δύσκολη επιστροφή από την Πράγα που είχε το «τριφύλλι», με το βάρος να είναι διπλό αφού αποτελεί δική του επιλογή.

Έτσι τον άφησε ξανά εκτεθειμένο στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού μετά από χρόνια και με τον Πούγγουρα είναι εξόφθαλμο πως δεν υπάρχει trust.

Το ζήτημα είναι πως ο Παναθηναϊκός ξεφορτωθεί έναν εκ των δύο κεντρικών του αμυντικών. Αμφότεροι κοστίζουν πάνω από 5 κατοστάρικα ΚΑΘΑΡΑ.

Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του ήδη έχουν μία λίστα 3-4 στόπερ από το πρότερο searchingκαι μόλις αδειάσει θέση θα «χτυπήσουν» ακαριαία.