ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το πήρε απόφαση! Πάει για σούπερ μεταγραφή!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της τελευταίας 10ετίας και η απόφαση πάρθηκε! Πάει για σούπερ μεταγραφή με απόφαση Γιοβάνοβιτς!
Παναθηναϊκός: Το πήρε απόφαση! Πάει για σούπερ μεταγραφή!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια κατάσταση εντυπωσιακή και δεν χρειάζεται να αναλυθεί πως είναι η καλύτερη την τελευταία 10ετία. Μια ομάδα τρένο, έχοντας κάνει το 10 στα 10 στη Super League 1, που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, ένα σύνολο δεμένο που βγάζει και την εικόνα της παρέας προς τα έξω.

Μειονεκτήματα ή περιθώρια βελτίωσης προφανώς και υπάρχουν αλλά είναι σε δεύτερη μοίρα μια και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα ως αντίβαρο για το ιστορικό 10 στα 10 που έχει κάνει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Εκτός των άλλων έχει πολλούς πρωταγωνιστές, οι παίκτες αποκτούν υπεραξία, όλα καλά και ανθηρά. Που θα γίνουν ακόμα καλύτερα αν γίνει το 11 στα 11 απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό την Κυριακή (6/11)

Αυτό που λέγεται εντόνως στην αγορά είναι πως θα υπάρχει και το ανάλογο αντίκτυπο. Ίσως ακόμα και από τον Ιανουάριο.

Ο εξτρέμ που θα μπορεί να παίζει και περιφερειακά από τον επιθετικό (κάτι που κάνουν και οι περισσότεροι wingers πλέον) είναι ο παίκτης που θα πέσει το βάρος. Λογικό και επόμενο μετά τον τραυματισμό του σούπερ φέτος Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει στρέψει το βλέμμα σε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Σε well known λύσεις τύπου Σπόραρ και Βέρμπιτς, ποδοσφαιριστές που θα έχουν διαγράψει πορεία και θα έρθουν για να κάνουν το σύνολο ακόμα καλύτερο και ανταγωνιστικό.

Όσο με το ποια μορφή θα γίνει αυτό. Μην αποκλείετε ακόμα και το δανεισμό με οψιόν αγοράς αν προχωρήσει συγκεκριμένη λύση.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
?>