Παναθηναϊκός: Τρελάθηκε ο Αλαφούζος με τους παίκτες
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τις τελευταίες ήττες του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός δεν σηκώνει κεφάλι και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του. Έστειλε ήδη το μήνυμά του.
Πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και τους είχε φέρει προ των ευθυνών τους. Αυτή τη φορά είπε να τους «πονέσει» στην τσέπη. Εκεί που πάντα καταλαβαίνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Όπως έγινε γνωστό, με εντολή της διοίκησης μπήκε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές ύψους 400.000 ευρώ! Αιτία οι τρεις διαδοχικές ήττες και κυρίως η απαράδεκτη εμφάνιση με τη Βίκινγκουρ.
Ο Παναθηναϊκός πήγε για τουρισμό στο Ελσίνκι, ήταν φάντασμα του εαυτού του και έχασε με 2-1 από μία ομάδα που στη Super League 1 θα πάλευε για την παραμονή της!
Γι’ αυτό και ήρθε η νέα αντίδραση από την πλευρά της διοίκησης, η οποία το προηγούμενο καλοκαίρι έριξε στο τραπέζι μεγάλα ποσά για να παρουσιαστούν οι «πράσινοι» φέτος ανταγωνιστικοί. Φυσικά η τεράστια γκάφα με την επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο κυνηγάει τον Παναθηναϊκό ακόμη και τώρα. Ωστόσο, τα άλλοθι στερεύουν για τους παίκτες. Τους το είπε πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος και αυτή τη φορά φρόντισε ώστε να τους το δείξει και με πράξεις. Το ενδιαφέρον πλέον είναι στο πώς θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές εν όψει της συνέχειας.