Ήταν τυπικό, αλλά έγινε και αυτό. Ο Παναθηναϊκός Β’ πήρε πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά στη Super League 2.

Φυσικά ο προγραμματισμός έτρεχε κανονικά όλον αυτό τον καιρό γιατί ήταν αυτονόητο πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός Β’ έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις από τη Δευτέρα (19/7) και σταδιακά θα αρχίσει να σχηματίζεται το ρόστερ του.

Προπονητής είναι ο Γιάννης Βονόρτας, βοηθός του ο Βασίλης Καλαποθαράκος, γυμναστής ο Ηλίας Αμπατζίδης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Φουσέκης. Το επιτελείο έχει «κλειδώσει» και εκείνο που αναμένεται πλέον είναι η ενίσχυση στο ρόστερ.

Σε πρώτη φάση αυτή φαίνεται πως θα έρθει από την πρώτη ομάδα. Ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές εκεί ώστε να μπορέσουν να «κοπούν» νεαροί παίκτες από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο, στην πορεία θα γίνει και αυτό. Ποδοσφαιριστές όπως οι Ρόμπι και Σιδεράς θα τεθούν στη διάθεση του Βονόρτα και ενδεχομένως να μην είναι οι μοναδικοί. Έχουμε αναφέρει ξανά την πιθανότητα να παίξουν στον Παναθηναϊκό Β’ και άλλοι όπως οι Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος και Σερπέζης. Κανείς εκ των τριών, βέβαια, δεν… ενθουσιάζεται με αυτό την ιδέα.

 

Διαβάστε επίσης

Super League 2: Άλλαξε η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, στις 26/9 η σέντρα

Άρης: «Τελειώνει» και του Εντιαγέ, έστειλε το χαρτί η Στόουκ

Χωρίς φιλάθλους το Αστάνα – Άρης!