ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού τώρα που έφυγε ο Κουρμπέλης

Η φυγή του Κουρμπέλη ανοίγει μεγάλο ζήτημα για τον Παναθηναϊκό μια και θα πρέπει να φέρει χαφ υψηλού επιπέδου.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού τώρα που έφυγε ο Κουρμπέλης

Το σενάριο που εξελίχθηκε και ο Κουρμπέλης έφυγε, ήταν αυτό που δεν ήθελαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δουν να γράφεται. Φεύγει ένας Έλληνας παίκτης, ο αρχηγός της ομάδας, εκείνος που γνωρίζει πολύ καλά σε ποιο κλαμπ ήταν.

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού και αν ήταν καλή ή κακή ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα. Ή μάλλον θα το σχολιάσουμε αλλά σε κάποια άλλη, σύντομη, στιγμή. Πάντως ο Κουρμπέλης επέλεξε Τραμπζονσπόρ για συγκεκριμένο λόγο.

Τώρα η στήλη θα εστιάσει στο μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως θα πρέπει να βρει παίκτη για να καλύψει το κενό του.

Για Έλληνα παίκτη είναι τρομερά δύσκολο. Δηλαδή δεν υπάρχουν και επιλογές αν υποτίθεται θα πρέπει να γίνει upgrade στη θέση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού τώρα που έφυγε ο Κουρμπέλης

Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να στέγνωσε ακόμα το μελάνι της ανακοίνωσης και βγήκαν διάφορες πληροφορίες περί παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Ας το δούμε αυτό. Ποιον παίκτη δηλαδή θα φέρει και αν δεν είναι ευρέως γνωστός, τι θα κάνει μέσα στο γήπεδο.

Πρώτα απ’ όλα το ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει ποδοσφαιριστή στο 6-8 αν έφευγε ο Κουρμπέλης ήταν γνωστό και πασιφανές. Το ζήτημα θα ήταν να μην έφτανε ο σύλλογος να βγει στην αγορά για παίκτη στη θέση.

Αυτό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Να βρει ένα καλό 6-8άρι πες και γίνεται.

Κουρμπέλη όμως που ήταν αρχηγός και ήξερε το σύλλογο δεδομένα δε θα βρει. Αυτό που μπορεί να το εξισορροπήσει λίγο είναι να έρθει παίκτης που θα κουμπώσει 100% με το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Γιοβάνοβιτς.

Και εκτός των άλλων πότε θα έρθει, πότε θα μάθει την ομάδα και πότε θα αποδώσει. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα το Sportime σας ενημέρωσε για το λάθος που δεν πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός και έκανε με τον Σποράρ.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.