Παναθηναϊκός: Έξαλλοι με τον Θόδωρο Καρυπίδη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε επαφή με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προκειμένου να συζητηθεί το κεφάλαιο διαιτησία.

Αλαφούζος: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε επαφή με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προκειμένου να συζητηθεί το κεφάλαιο διαιτησία.

Στον απόηχο του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και με αφορμή την πολύ κακή διαιτησία (ας όψεται το VAR), ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Επί της ουσίας ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έθεσε θέμα επιπέδου των διαιτητών που έρχονται από το εξωτερικό με σκοπό να γίνονται οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Επρόκειτο για μια συζήτηση προς τη σωστή κατεύθυνση, δίχως εντάσεις, με σκοπό την επιλογή top class διαιτητών.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τον πρόεδρο της ΚΕΔ και πως κυνήγησε όσο κανείς άλλος τον ερχομό ξένων ρέφερι αλλά και τη χρήση της τεχνολογίας.

Βέβαια, η διαιτησία του Ίβαν Μπέμπεκ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Καλό και Άγιο το VAR, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να υποβαθμίζεται το επίπεδο εκείνων που έρχονται στην Ελλάδα για να διευθύνουν αγώνες.

Αναφορικά με τον Γιάννη Αλαφούζο, υπενθυμίζεται ότι είχε βρεθεί στο Κορωπί για να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επαφή με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ φανερώνει ότι δεν αρκείται πλέον σε απλό θεατή της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, αλλά πως προβαίνει σε κινήσεις που δείχνουν να έχουν ως στόχο τη βελτίωση του αθλήματος.