Sportime

Αποχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος - Δε θέλησε να πάρει μέρος στο σκληρό ροκ

Η συνάντηση του Μπένετ με τους… μεγάλους της Super League 1, συνεχίζεται χωρίς τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Αποχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος - Δε θέλησε να πάρει μέρος στο σκληρό ροκ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αλλαγή δεδομένων έχουμε στη συνάντηση των μεγάλων της Super League 1, με τον Στιβ Μπένετ, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε μόλις 45 λεπτά μετά την έναρξη της.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βγαίνοντας από τα γραφεία της ΕΠΟ, δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση ενώ επιβιβάστηκε γρήγορα στο όχημα του και αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος είχε ενημερώσει ότι δεν μπορεί να παραμείνει για όλη τη διάρκεια της συνάντησης λόγω μίας υποχρέωσης που δεν μπορούσε να αναβληθεί.

Άλλωστε όπως γνωρίζουμε ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι των υψηλών εντάσεων. O διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» ήθελε να απέχει από το σκληρό ροκ που, πιθανώς, να ακολουθήσει στη συνάντηση.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Η θέση του Παναθηναϊκού ήταν συγκεκριμένη άλλωστε. Elite διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια, αλλά με τις προβλεπόμενες διαδικασίες στους ορισμούς τους. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός εκπροσωπείται απο τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Παρακολουθείστε live τα όσα γίνονται στη συνάντηση!

η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από τη συνάντηση της Super League 1!
Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα