ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποκλειστικό: Πληρώνονται κανονικά στον Παναθηναϊκό

Το Sportime.gr έψαξε το θέμα κι έμαθε, ότι σήμερα (11/6) οι παίκτες του «τριφυλλιού» πληρώνονται, όπως τους είχε υποσχεθεί, το υπόλοιπο 50% των δόσεων Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου.
Αποκλειστικό: Πληρώνονται κανονικά στον Παναθηναϊκό

Λεφτά στα χέρια τους θα πάρουν τη Δευτέρα (11/6) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime.gr, η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να εξοφληθεί εντός της ημέρας (11/6) το υπόλοιπο 50% της συνεπτυγμένης δόσης Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου. Λίγο μετά τα μέσα Μαΐου οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν πάρει επιταγές στα χέρια τους, με ημερομηνία πληρωμής την 11 Ιουνίου. Σήμερα, λοιπόν, οι αθλητές ενημερώθηκαν ότι μπορούν να εισπράξουν, κανονικά, τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βάζει το χέρι στην τσέπη, τηρώντας το MoU που είχε υπογράψει με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και το οποίο απαιτούσε, να καλύψει ο νυν μεγαλομέτοχος τις οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας μέχρι την αλλαγή σκυτάλης. Μίας αλλαγής, που μέσα στον Ιούνιο θα έχει ολοκληρωθεί, με τον Ταϊλανδό να γίνεται κι επίσημα το νέο αφεντικό του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, παίρνοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στην κατοχή του.

Εν αναμονή πληρωμών στον Παναθηναϊκό

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.