Προπόνηση

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δε θα μεταβεί τελικά στα Σπάτα και στο Κορωπί για να ελέγξει από κοντά την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τους παίκτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τα δυο προπονητικά κέντρα το πρωί της Πέμπτης, όμως υπήρξε ενημέρωση πως οι επισκέψεις θα ματαιωθούν. Δημοσιεύματα θέλουν...

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δε θα μεταβεί τελικά στα Σπάτα και στο Κορωπί για να ελέγξει από κοντά την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τους παίκτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τα δυο προπονητικά κέντρα το πρωί της Πέμπτης, όμως υπήρξε ενημέρωση πως οι επισκέψεις θα ματαιωθούν.

Δημοσιεύματα θέλουν να έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σχετική απόφαση, η στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αυγενάκη. Οι “πράσινοι” τόνισαν μέσω διαρροών, πως ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν είναι ευπρόσδεκτος στο Κορωπί.

“Η σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού στην Ελλάδα είναι δύσκολη, αλλά και απαραίτητη για την αθλητική οικογένεια.
Απαιτητική και ως διαδικασία. Δεν μας αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις και άλλες ενέργειες. Είναι δουλειά ουσίας και μεγάλης ευθύνης. Ευχαριστούμε την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας. Με την καθοδήγησή της λειτουργούμε με περισσότερη σιγουριά περπατώντας στα αχαρτογράφητα μονοπάτια του κορωνοιού”, ανέφερε ο Αυγενάκης.