Μπόλονι: «Τα πάντα για να εκπροσωπήσουμε όπως πρέπει τον Παναθηναϊκο»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με 2-1, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με 2-1, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του. 

Ο Μπόλονι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Μέσα από τη δυσκολία συσπειρωνόμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

«Αυτή τη στιγμή, αυτό που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ακόμα μακριά. Πολύς κόσμος ξέρει ότι περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές. Ομως, μέσα απο τη δυσκολία συσπειρωνόμαστε. Συνασπιζόμαστε ακόμα και καλύτερα. Η ομάδα μου, οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια.

Οχι μόνο για την επιτυχία σήμερα, αλλά για όλη την προσπάθεια που έχουν κάνει. Στους αγώνες, στις προπονήσεις, στο ξενοδοχείο που είμαστε μαζί. Είμαι ικανοποιημένος οπωσδήποτε. Κερδίσαμε μια από τις πιο… βαριές ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαι συνολικά χαρούμενος για το αποτέλεσμα.

Ενδεχομένως, αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι εκτίμησα σήμερα περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο βγήκε αυτό το ημίχρονο. Είπαμε αρκετά στα αποδυτήρια, αλλά οι πόρτες των αποδυτηρίων παραμένουν κλειστές.

Έχω ένα μήνυμα να στείλω. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε εκεί που βρέθηκε. Επιστρέφουμε στα πλέι οφ να παίξουμε καλούς αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες. Εχω περάσει πολλές θετικές στιγμές, αλλά υπέφερα και πολύ. Σχετικά με αυτό που μας περιμένει, μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες, αλλά και να τους χάσουμε.

Μένουμε ήρεμοι, διότι με την ομάδα και τις δυνατότητές μας θα κάνουμε τα πάντα για να εκπροσωπήσουμε έτσι όπως πρέπει τον Παναθηναϊκό διότι αυτό είναι το όνειρό μας», έκλεισε ο Μπόλονι.