ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάνκαρ: «Σε λιγότερο από πέντε λεπτά αποφάσισα για τον Παναθηναϊκό»! (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Χουάνκαρ, που ανακοινώθηκε και επίσημα από το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αναφέρθηκε στην απόφαση του να φορέσει την πράσινη φανέλα και της παρουσίας των Ρόκα και Πογιάτος, που τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χουάνκαρ: Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό «Μου πήρε λιγότερο από...
Χουάνκαρ: «Σε λιγότερο από πέντε λεπτά αποφάσισα για τον Παναθηναϊκό»! (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Χουάνκαρ, που ανακοινώθηκε και επίσημα από το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αναφέρθηκε στην απόφαση του να φορέσει την πράσινη φανέλα και της παρουσίας των Ρόκα και Πογιάτος, που τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χουάνκαρ: Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό

«Μου πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά. Όλοι ξέρουν το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Το γεγονός πως και ο τεχνικός διευθυντής και το τεχνικό τιμ είναι Ισπανοί, θα με βοηθήσει στην προσαρμογή και αποτελεί έναν επιπλέον λόγο.

Έχω δει αγώνες και έχω εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα… Βρίσκομαι εδώ για τους οπαδούς που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και ως επαγγελματία θα κάνω το καλύτερο δυνατό», είπε ο Χουάνκαρ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ