ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκάνεα: Η ανάρτηση, τα δεδομένα και τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Κριστιάν Γκάνεα.
Γκάνεα: Η ανάρτηση, τα δεδομένα και τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την επόμενη μέρα και σε αυτό το πλαίσιο έγινε και η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Τα ανοιχτά μέτωπα που έχει είναι αρκετά, ενώ ο Κριστιάν Γκάνεα αποτελεί μία κατηγορία μόνος του. Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη και οι λόγοι γνωστοί.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ ο Ρουμάνος αριστερός μπακ δεν ξανάπαιξε. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνει διάφορες αναρτήσεις αυτές τις μέρες για τους παίκτες της και τα στατιστικά τους. Τη Δευτέρα (22/5), λοιπόν, έκανε αναφορά και στον Γκάνεα, τον οποίο χαρακτήρισε «άτυχο» λόγω ό,τι του συνέβη με αποτέλεσμα να χάσει το δεύτερο μέρος της σεζόν.

Το θέμα είναι φυσικά η επόμενη ημέρα. Ο Γκάνεα έκανε πρόσφατα το τεστ που έπρεπε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αυτό βγήκε αρνητικό και ήταν το πρώτο καλό νέο. Σταδιακά θα αρχίσει να γυμνάζεται προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Παναθηναϊκός τον έχει ενημερώσει να είναι στην προετοιμασία. Εκεί θα αξιολογηθεί η κατάστασή του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ανάλογα με το πώς θα παρουσιαστεί ο 30χρονος, θα κινηθεί και το «τριφύλλι».

Σε περίπτωση που σε σχετικά εύλογο χρονικό διάστημα ο Γκάνεα μπορεί να βοηθήσει, τότε δεν θα χρειαστεί αριστερός μπακ. Διαφορετικά θα γίνει κίνηση και για εκείνη τη θέση.

Στον Παναθηναϊκό ρίχνουν κάποιες ματιές στην αγορά για το τι είναι διαθέσιμο, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα η συγκεκριμένη θέση και αυτό φαίνεται και από τις συζητήσεις που έχουν οι «πράσινοι» με διάφορους μάνατζερ. Άλλες είναι οι ανάγκες που έχουν μπει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας την εν λόγω χρονική στιγμή.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.