Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Βαγγέλης Οικονόμου προκειμένου να αποτελέσει και εκείνος παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται, όμως, για εντελώς διαφορετική περίπτωση από αυτή του Αντονί Μουνιέ, όπως ενημερώσαμε. Ο Γάλλος είχε δύο προτάσεις από Ελλάδα από ΑΕΛ και Παναιτωλικό. Για τους δικούς του λόγους προτίμησε το Αγρίνιο για το επόμενο εξάμηνο. Ο Οικονόμου, όμως,...

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Βαγγέλης Οικονόμου προκειμένου να αποτελέσει και εκείνος παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται, όμως, για εντελώς διαφορετική περίπτωση από αυτή του Αντονί Μουνιέ, όπως ενημερώσαμε.

Ο Γάλλος είχε δύο προτάσεις από Ελλάδα από ΑΕΛ και Παναιτωλικό. Για τους δικούς του λόγους προτίμησε το Αγρίνιο για το επόμενο εξάμηνο. Ο Οικονόμου, όμως, πρόταση δεν έχει προς το παρόν.

Μόνο ο Βόλος χτύπησε την πόρτα του, αλλά με τα τωρινά δεδομένα το deal δύσκολα θα γίνει. Απλός ο λόγος και έχει να κάνει καθαρά με το οικονομικό.

Το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό είναι περίπου στα 160.000 ευρώ και το παν είναι η αποζημίωση που θα πάρει. Εάν αυτή δεν είναι μεγάλη, ο Βόλος δεν μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

Υπάρχει συγκεκριμένο ταβάνι στους Θεσσαλούς και δεν είναι υψηλό. Ναι μεν ενδιαφέρονται, λοιπόν, αλλά υπάρχει σημαντική απόσταση προς το παρόν στο οικονομικό. Για να γεφυρωθεί αυτή θα πρέπει να πέσει κάπως ο παίκτης και κυρίως να ανέβει ο Παναθηναϊκός στην αποζημίωση.

Διαφορετικά πιο εφικτό μοιάζει το να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Εκεί έχει προταθεί σε κάποιες ομάδες και περιμένει τις εξελίξεις.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram