«Κοιτάζει τον Κότνικ ο Παναθηναϊκός»

Την περίπτωση του Μάτιτς Κότνικ φαίνεται ότι εξετάζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Σλοβενία, ο παίκτης αποτελεί στόχο του «τριφυλλιού», προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός με τον Διούδη. Ο Κότνικ, αν και ο Πανιώνιος έκανε πολύ κακή χρονιά ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές...

Την περίπτωση του Μάτιτς Κότνικ φαίνεται ότι εξετάζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Σλοβενία, ο παίκτης αποτελεί στόχο του «τριφυλλιού», προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός με τον Διούδη.

Ο Κότνικ, αν και ο Πανιώνιος έκανε πολύ κακή χρονιά ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έδειξαν ότι αποτελούν εξαίρεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαγιαννίδης – η επόμενη μέρα: Θολό τοπίο! Το εξωτερικό και ο ΠΑΟΚ

Τα δημοσιεύματα λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Σλοβένος αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Πανιώνιο, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στις αρχές Απριλίου.

Στόχος του κοντού 28 είναι να μη συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αφού εδώ και ένα μήνα βρίσκεται σε επαφές με την Άντερλεχτ και την πρωτοπόρο της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας, Χατάγιασπορ.