Κότσιρας: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε»

Μήνυμα ανασυγκρότησης ενόψει της συνέχειας έστειλε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Κώτσιρας.

Κώτσιρας: Την ανάγκη ο Παναθηναϊκός να σηκώσει κεφάλι και να συνεχίσει εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 1-0 από τον Άρη, ο αμυντικός του τριφυλλιού, Γιάννης Κώτσιρας.

Μιλώντας στη κάμερα της Nova, o Έλληνας άσος, τόνισε πως οι πράσινοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στο Κλεάνθης Βικελίδης σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως η ομάδα χρειάζεται χρόνο και πρέπει να ανασυγκροτηθεί άμεσα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε o Έλληνας ακραίος αμυντικός:

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάρει κάτι από το παιχνίδι:

«Ασφαλώς θα έπρεπε να πάρουμε κάτι. Νομίζω ότι η εικόνα μας δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογεί την ήττα. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες όχι και τόσο κλασικές από τις οποίες θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι, όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε γιατί την Κυριακή έχει πάλι παιχνίδι».

Για τις δύο ήττες που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους:

«Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, πιέσαμε τον αντίπαλο, κλέψαμε μπάλες, δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, ίσως έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής του Άρη, εμείς προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά, δεν καταθέτουμε τα όπλα γιατί έχουμε παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες. Πρέπει να φανούμε έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη»

Για το αν είναι θέμα χρόνου για να εμφανιστεί καλύτερος ο Παναθηναϊκός και ειδικά τα τελευταία αποκτήματα:

«Ασφαλώς και χρειάζονται χρόνο τα νέα παιδιά αλλά και γενικότερα όλοι οι νέοι παίκτες. Υπάρχει νέος προπονητής, διαφορετική φιλοσοφία, όλα αυτά δεν γίνονται από τη μία ημέρα στην άλλη. Όπως ξέρετε η χημεία και η ομοιογένεια παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα. Όπως είπα και την πρώτη αγωνιστική το 4-0 της πρεμιέρας ήταν μαγική εικόνα και σίγουρα έκρυψε κάποια αγωνιστικά προβλήματα μας. Παρόλα αυτά θα δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε τα αποτελέσματα που αξίζουν στην ομάδα».