ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουντουριώτης στο Sportime: «Δεμένοι ως οικογένεια»

 «Πατημένα» 20 χρόνια, με σωματοδομή αρκετά πιο έτοιμη σε σχέση με άλλων συνομήλικων του, ο Κουντουριώτης έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με 3 συμμετοχές και 19 λεπτά με τον Παναθηναϊκό. Ο πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός μπορεί να προσφέρει πολλαπλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έκανε καλή προετοιμασία στο Χίλζε του Τίλμπουργκ, ο Γιώργος Δώνης...

 «Πατημένα» 20 χρόνια, με σωματοδομή αρκετά πιο έτοιμη σε σχέση με άλλων συνομήλικων του, ο Κουντουριώτης έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με 3 συμμετοχές και 19 λεπτά με τον Παναθηναϊκό.

Ο πολυσύνθετος μεσοεπιθετικός μπορεί να προσφέρει πολλαπλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έκανε καλή προετοιμασία στο Χίλζε του Τίλμπουργκ, ο Γιώργος Δώνης πιθανότατα θα του δώσει ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα, με τον ίδιο να είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει κάθε παραθυράκι 18άδας που θα του δοθεί μέσα στη χρονιά.

Το Sportime ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που ακολούθησε το «τριφύλλι» στην Ολλανδία. Μίλησε αποκλειστικά με τον Χρήστο Κουντουριώτη, ο οποίος τόνισε πως το δέσιμο του Παναθηναϊκού και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα που υπάρχει αποτελούν το μυστικό επιτυχίας στην απαιτητική χρονιά που αρχίζει.

Αρχικά ο 20χρονος παίκτης των «πράσινων» εξέφρασε τη θλίψη του για τα γεγονότα στην ανατολική Αττική, σχολιάζοντας ότι κάτι τέτοιες στιγμές το ποδόσφαιρο και όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Για το αγωνιστικό σκέλος και τους στόχους του Παναθηναϊκού ανέφερε συγκεκριμένα: «Παίζουμε καλά κάποιες φορές και στα φιλικά παιχνίδια κι αποδίδουμε στην προπόνηση όσα δουλεύουμε. Στεκόμαστε οι πιο μικροί ηλικιακά όπως πρέπει. Δείχνουμε πράγματα και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Στόχος μας είναι να είμαστε δεμένοι, ως μία οικογένεια, όπως έχουμε αποδείξει ότι είμαστε. Ο καθένας μας να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, μαζί με το σύνολο, γιατί δυνατότητες υπάρχουν. Προσωπικά θα ήθελα ν’ αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής μου κι αυτό σκοπεύω να κάνω».

Ο Κουντουριώτης είναι από τους παίκτες με μεγάλο μέλλον στον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί αν θα βρίσκεται φέτος στους παίκτες που σκοπεύει ο Δώνης να έχει ανάμεσα στην Κ20 και την πρώτη ομάδα ή θα προωθηθεί απευθείας σ’ αυτήν.

Αποστολάκης στο Sportime: «Τήρηση των αρχών της ομάδας»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ