ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Athens Alive: Με το… «Γ. Καραϊσκάκης» απαντάει στην Ε.Ο.Ε. ο Συναδινός!

Ο γ.γ. Αθλητισμού Ι. Συναδινός, θύμισε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ιστορία του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε προ ημερών στο Sportime ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε., Σπύρος Καπράλος και έφερε παραδείγματα πώς μπορεί να αξιοποιηθεί μια εγκατάσταση. Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» ερωτηθείς για το πρότζεκτ του Δημήτρη...
Athens Alive: Με το… «Γ. Καραϊσκάκης» απαντάει στην Ε.Ο.Ε. ο Συναδινός!

Ο γ.γ. Αθλητισμού Ι. Συναδινός, θύμισε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ιστορία του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε προ ημερών στο Sportime ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε., Σπύρος Καπράλος και έφερε παραδείγματα πώς μπορεί να αξιοποιηθεί μια εγκατάσταση.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» ερωτηθείς για το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Athens Alive, τόνισε: «Δεν έχω τα δεδομένα μπροστά μου. Αν η ΕΟΕ θεωρεί ότι το ΟΑΚΑ της ανήκει και το Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» της ανήκει αλλά πριν από μερικά χρόνια ψηφίσανε να παραδοθεί πάλι σε ιδιωτική εταιρεία, για να έχουμε και μια ιστορική μνήμη. Το ΟΑΚΑ υπάγεται στο υπερταμείο, το ελληνικό κράτος πληρώνει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, έχει άλλα πέντε εκατομμύρια έσοδα το ΟΑΚΑ», είπε ο κ. Συναδινός.

Παράλληλα, ο κ. Συναδινός, επεσήμανε: «Οπωσδήποτε εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε, αν κάνετε μια βόλτα θα δείτε σε πολλά σημεία την εγκατάλειψη που υπάρχει. Υπάρχουν πολλά ζητήματα γραφειοκρατικά και δεν είναι μόνο το οικονομικό, μέχρι το 2015 λειτουργούσε παράνομα. Όλα αδειοδοτήθηκαν από εμάς».

Ο γ.γ.Α. τόνισε ότι «υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις μια εγκατάσταση, μπορεί να γίνει με συγχρηματοδότηση, μπορεί να δοθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να καλύπτει όλα τα έξοδα λειτουργίας κάποιος ιδιώτης, ομάδα αθλητική, ταυτόχρονα να τον δεσμεύσεις να κάνει συγκεκριμένες εργασίες, να δίνει δωρεάν τις εγκαταστάσεις στις εθνικές ομάδες, να τον υποχρεώσεις ανταποδοτικά να αφήνει μέσα τα σχολεία, υπάρχουν πολλοί τρόποι».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.