Παναθηναϊκός Μολό

Παίκτης της Ορλεάν για το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι ο Γιοάν Μολό. Ο Παναθηναϊκός τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο. Δεν ήταν εύκολο να βρεθεί ομάδα για να τον πάρει στη μέση της σεζόν σε μόνιμη βάση δεδομένης και της γενικότερης συμπεριφοράς του. Γι’ αυτό και προκρίθηκε η συγκεκριμένη λύση για...

Παίκτης της Ορλεάν για το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι ο Γιοάν Μολό. Ο Παναθηναϊκός τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο.

Δεν ήταν εύκολο να βρεθεί ομάδα για να τον πάρει στη μέση της σεζόν σε μόνιμη βάση δεδομένης και της γενικότερης συμπεριφοράς του. Γι’ αυτό και προκρίθηκε η συγκεκριμένη λύση για να γλιτώσει τουλάχιστον το «τριφύλλι» μέρος του συμβολαίου του. Το τελευταίο δεν είναι αμελητέο και αγγίζει τις 280.000 ευρώ ετησίως.

Είναι σαφές πως ο δανεισμός του Μολό στην Ορλεάν (ομάδα της Ligue 2, που μάχεται για τη σωτηρία και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας) είναι μία προσωρινή λύση για όλες τις πλευρές. Το καλοκαίρι ο παίκτης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και εκεί θα τεθεί ξανά επί τάπητος το θέμα της περίπτωσής του. Όσο είναι ο Γιώργος Δώνης στους «πράσινους» είναι ξεκάθαρο πως ο Γάλλος (έχει διετές συμβόλαιο) δεν θα υπολογίζεται και αυτό πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram