Οι υποθέσεις των Ράσμους Τελάντερ και Μάικλ Εσιέν πήραν νέα αναβολή έως τις 17 Απριλίου και δεν εκδικάστηκαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Ετσι κι αλλιώς, δεν παρέστησαν οι δικηγόροι τους στο δικαστήριο, γεγονός που αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει συμφωνία των παιχτών με την ΠΑΕ για παράταση χρόνου. Ο Δανός, που έχει προσφύγει για...

Οι υποθέσεις των Ράσμους Τελάντερ και Μάικλ Εσιέν πήραν νέα αναβολή έως τις 17 Απριλίου και δεν εκδικάστηκαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Ετσι κι αλλιώς, δεν παρέστησαν οι δικηγόροι τους στο δικαστήριο, γεγονός που αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει συμφωνία των παιχτών με την ΠΑΕ για παράταση χρόνου.

Ο Δανός, που έχει προσφύγει για να διεκδικήσει δεδουλευμένα, ενώ έχει χαρίσει κάποιες οφειλές, συμφώνησε για αναβολή και ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Άλκης Παπαντωνίου υποστήριξε σχετικά με το θέμα: «Είμαστε στην τελική ευθεία για οριστική λύση».

Ο Μαικλ Εσιέν ζητούσε αφαίρεση βαθμών, καθώς δεν κατεβλήθη η δόση που έπρεπε να λάβει. Κι η δική του υπόθεση πήρε αναβολή για τις 17 Απριλίου.