ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήγε πάλι για το πέναλτι ή του έγινε πέναλτι;

Η φάση που ο Δημήτρης Κουρμπέλης βγαίνει από την πορεία της μπάλας από τον Κουλιεράκη σηκώνει συζήτηση ή μάλλον είναι υπερβολική;
Η φάση που ο Δημήτρης Κουρμπέλης βγαίνει από την πορεία της μπάλας από τον Κουλιεράκη σηκώνει συζήτηση ή μάλλον είναι υπερβολική;

Η φάση που κέρδισε πέναλτι με τον ΠΑΣ ο Δημήτρης Κουρμπέλης σήκωσε πάρα πολλή συζήτηση. Και ποιος δεν μίλησε για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Και στην ήττα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ υπήρξε μία φάση που θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μπαίνει πάντα δυνατά στις φάσεις. Ένα από το κύριο χαρακτηριστικό του στο παιχνίδι του είναι να βάζει σώμα και ελαφρώς χέρι για να βγάλει τον αντίπαλό του από την μπάλα. Πολλές φορές το έχει πληρώσει αυτό το ρίσκο, ρίχνοντας λανθασμένα το σώμα του. Συνέβη όταν του έφυγε ο Καμπετσής, για παράδειγμα.

Το ερώτημα δεν είναι αν είναι ή όχι πέναλτι. Διότι, εμφανές είναι πως δεν υπάρχει παράβαση. Το ερώτημα είναι αν ο Κουρμπέλης πάει για να πάρει το πέναλτι και όχι να μπει στη φάση για να σκοράρει. Αν ισχύει το δεύτερο πάει να διαμορφωθεί μια κακή νοοτροπία. Βουτιάς.

Ο ίδιος έδωσε το δικαίωμα για τέτοιες… αναζητήσεις. Όταν μετά τη φάση με τον ΠΑΣ δήλωσε πως: «πήγε να πάρω το πέναλτι». Άστοχη τοποθέτηση.

Με άλλα λόγια, ο Κουρμπέλης περισσότερο ψάχνει το πέναλτι, παρά του γίνεται. Αυτό μοιάζει…

Η φάση που ζήτησε πέναλτι ο Κουρμπέλης

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ