ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ερασιτέχνης επιβεβαίωσε το Sportime! (pics)

Διευκρινιστική ανακοίνωσε εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, αναφορικά με τους λόγους που προκηρύχθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Απριλίου. Στο φύλλο της Τρίτης (27/3) στην εφημερίδα Sportime καταγράφηκε ξεκάθαρα ο λόγος που ο Ερασιτέχνης κάλεσε Έκτακτη ΓΣ τη συγκεκριμένη ημερομηνία, με ένα εκ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης να είναι οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου...
Ο Ερασιτέχνης επιβεβαίωσε το Sportime! (pics)

Διευκρινιστική ανακοίνωσε εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, αναφορικά με τους λόγους που προκηρύχθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Απριλίου.

Στο φύλλο της Τρίτης (27/3) στην εφημερίδα Sportime καταγράφηκε ξεκάθαρα ο λόγος που ο Ερασιτέχνης κάλεσε Έκτακτη ΓΣ τη συγκεκριμένη ημερομηνία, με ένα εκ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης να είναι οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρατίθεται αυτολεξεί το απόσπασμα που αφορά το ζήτημα: «Η κατάσταση στον Αθλητικό Όμιλο είναι σε οριακό σημείο. Η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου ολοκληρώνεται στις 2 Μαΐου κι αυτός είναι ο λόγος που προκηρύχθηκε για τις 17 Απριλίου (ή για τις 25 του ίδιου μήνα, εφόσον δεν υπάρξει στην πρώτη απαρτία) Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου ΔΣ. Η νέα διοίκηση, όποιας μορφής κι αν είναι, θα έχει να διαχειριστεί το χρέος των 3,6 εκατ. ευρώ που φαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Με αφορμή άλλο δημοσίευμα του Τύπου, το οποίο θεωρήθηκε ως παρερμηνεία προθέσεων από τη διοίκηση του ΑΟ, βγήκε νέα διευκρινιστική ανακοίνωση και αποσπάσματα από το φύλλο της απόφασης του Πρωτοδικείου που αιτιολογούν πλήρως το ρεπορτάζ του Sportime!

Αναλυτικά:

«Mε μεγάλη μας έκπληξη αλλά και απογοήτευση διαβάσαμε σήμερα στον αθλητικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα στην εφημερίδα Η ΠΡΑΣΙΝΗ να χαρακτηρίζεται η σύγκλιση της Γενικής Συνελεύσεως της 17ης Απριλίου από τη Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ως τρεχάλα για διαδικασίες εκλογών και κολοπιλάλα. Προς αποφυγή παρερμηνειών και για την ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του ΠΑΟ, επιθυμούμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής:

Η απόφαση του Πρωτοδικείου, που έχει ορίσει το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, ορίζει ξεκάθαρα ότι η διάρκεια της παρούσης διοικήσεως είναι έξι(6) μήνες από τη δημοσίευσή της, δηλαδή από τις 2 Νοεμβρίου 2017 και εξουσιοδοτεί το ΔΣ, εντός εξαμήνου το ΑΡΓΟΤΕΡΟ, να προβεί στη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για τη διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη των καταστατικών οργάνων και των τακτικών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως γίνεται κατανοητό, με απλά λόγια, η διαδικασία αυτή πρέπει να λάβει χώρα, όχι αργότερα από τις 2 Μαΐου του 2018. Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω παραθέτουμε αποσπάσματα από το φύλλο της απόφασης του Πρωτοδικείου.

Καλό θα ήταν τα μέσα που χαρακτηρίζουν την προαναγγελία της ΓΣ του Ερασιτέχνη ως προϊόν κάποιου ύποπτου σεναρίου, να ανατρέξουν σε δημοσίευμά τους την 14η Νοεμβρίου 2017 που αφορά την αναγγελία της αποφάσεως του Πρωτοδικείου σύμφωνα με την οποία η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει μέχρι τα μέσα Μαΐου».

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.