ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ηλίας Σπάθας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και συζήτησης για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ!

Ο Ηλίας Σπάθας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και συζήτησης για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει παράβαση είπε στο MEGA.
Ο Ηλίας Σπάθας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και συζήτησης για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ!

Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να ξέρεις τι είπε ο Ηλίας Σπάθας για το μαρκάρισμα πάνω στον Αραούχο της ΑΕΚ. Με άλλα λόγια, και φάουλ να μην υπήρχε, πέναλτι δεν έπρεπε να δοθεί. Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο πρώην ρέφερι στη Σούπερ Μπάλα Live του MEGA.

Αφού στο ξεκίνημα της συζήτησης έχει γίνει ολόκληρη κουβέντα για τον Νταμπάνοβιτς που ήταν το πρόσωπο του ντέρμπι, ξεκίνησε την ανάλυσή του ο Ηλίας Σπάθας. Αρχικά, ο τηλεκριτικός διαιτησίας στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτήρισε ύποπτη τη διαιτησία του Μαυροβούνιου.

Κυρίως, για το γεγονός πως δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Άμραμπατ. Το αναφέρει ξανά και ξανά και λέει μάλιστα: «Εδώ πρέπει αν δοθούν απαντήσεις».

Σχολίασε δεικτικά μάλιστα: «Πως είναι δυνατόν όλα τα λάθη να είναι σε βάρος του Παναθηναϊκού;».

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Στην τελευταία φάση είπε μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, αλλά επιθετικό φάουλ. Όχι στη φάση νωρίτερα με τον Σιμάνσκι μόνο, αλλά και στη φάση του Αραούχο με τον Παλάσιος. Συμφώνησε όμως με τον Παναγιώτη Βαρούχα πως έπρεπε να πάει στο VAR.

Όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ηλίας Σπάθας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και συζήτησης για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.