«Ο Λουτσιάνο δεν είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό»

Ο Λουτσιάνο Νέβες αποτέλεσε ηχηρή προσθήκη στο ρόστερ του «τριφυλλιού», η οποία δεν μακροημέρευσε.

Ο Λουτσιάνο Νέβες αποτέλεσε ηχηρή προσθήκη στο ρόστερ του «τριφυλλιού», η οποία δεν μακροημέρευσε.

Τα δημοσιεύματα γύρω από το καθεστώς ιδιοκτησίας των δικαιωμάτων του πολλά και η πληροφόρηση συγκεχυμένη. Ο ιδιοκτήτης της Λεγανές υποστηρίζει ότι ανήκει στην ισπανική ομάδα έως το 2021. Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου, Νέλσον Μόουρα, επιμένει πως ο παίκτης του δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους»! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει σε όλους τους τόνους ότι ο Νέβες έφυγε ως ελεύθερος. Σε αντίθεση με ΜΜΕ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής…

Η Φλουμινένσε τον ανακοίνωσε ως δανεικό από τη Λεγανές πάντως. Σ’ αυτό φαίνεται να συμφωνεί και ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε του Goal και της A Bola. Σε tweet που ανάρτησε στο γνωστό social media ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για τους φίλους της Φλουμινένσε που ρωτούν για τον Λουτσιάνο. Είναι δανεικός από τη Λεγανές, όχι από τον Παναθηναϊκό. Έφυγε, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Υπέγραψε στην ισπανική ομάδα, γνωρίζοντας ότι αμέσως θα φύγει δανεικός για τη Βραζιλία».

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται ως απάντηση στον νέο κύκλο δημοσιευμάτων πως ο Νέβες θα φέρει χρήματα στον Παναθηναϊκό. Φήμες που σημαίνουν ότι ανήκει στους «πράσινους», κάτι που δεν ισχύει. Μάλιστα σε άλλο tweet ο Αντράντε αναφέρει ότι για να παραχωρήσει τα δικαιώματά του η Λεγανές στη «Φλου» ζητά 3 εκατ. ευρώ!