ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βέρμπιτς είναι για τον Παναθηναϊκό το απόλυτο flop!

Ο Βέρμπιτς συνεχίζει να προβληματίζει και ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει λύσεις!
Ο Βέρμπιτς είναι για τον Παναθηναϊκό το απόλυτο flop!

Ο προβληματισμός που έχει δημιουργήσει ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς είναι μεγάλος και ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύσεις για να αλλάξει τα πράγματα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να δούμε την περίπτωση του Σλοβένου, που ήρθε αναμφίβολα με πολύ μεγάλες προσδοκίες.

Τον φάκελο του τον «σκάλιζε» πάνω από ένα 5μηνο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μόλις ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία και άνοιξε η προοπτική έβαλε λυτούς και δεμένους για να ξεκινήσουν την μύηση.

Το καλοκαίρι «έκαψε» τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις για χάρη του. Εν τέλει έγινε το θέλημα του μια και ο president έβαλε βαθιά το χέρι και ο Μπέντζαμιν Βέρμπις ντύθηκε στα «πράσινα».

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Μόνο που η επένδυση δεν έχει την ανάλογη ανταποδοτικότητα στο γήπεδο: 2 γκολ, αμφότερα με Λεβαδειακό στη Super League 1!

Συνάμα, το attitude του Σλοβένου σταρ δεν βγάζει ανάλογη χημεία με τα αποδυτήρια και ο 3ος φετινός του μυϊκός τραυματισμός έρχεται να διογκώσει τον προβληματισμό για χάρη του στον Παναθηναϊκό…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

?>