ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η γνωμάτευση για Χουάνκαρ!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον Χουάνκαρ που έφερε τη διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η γνωμάτευση για Χουάνκαρ!

Την οριστική διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έφερε ο τραυματισμός του Χουάνκαρ, που έφερε την αποχώρηση των «πράσινων» από το γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι ο παίκτης τραυματίστηκε από τη ρίψη κροτίδας, κάτι που δεν ασπάζεται ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι και άλλοι παίκτες βρίσκονταν στο σημείο και δεν έπαθαν τίποτα.

Πλέον νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον Bwin Sport FM και στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Τάσος Νικολογιάννης και ο Βάιος Τσούτσικας, η γνωμάτευση είναι ξεκάθαρη.

Ανέφεραν λοιπόν ότι οι εξετάσεις που έγιναν στον Ισπανό παίκτη, έδειξαν ότι υπέστη διάσειση λαβυρίνθου, πράγμα που εξηγεί τα συμπτώματα ιλίγγου, αστάθειας και ναυτίας που παρουσίασε, ενώ έχει και μερική απώλεια ακοής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης παρέμεινε μέχρι και το πρωί της Δευτέρας στο «Υγεία», προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.