ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το «ταβάνι» στο μπάτζετ για τον επόμενο προπονητή

Το Sportime έχει το ρεπορτάζ
Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το «ταβάνι» στο μπάτζετ για τον επόμενο προπονητή

Παναθηναϊκός: Το οικονομικό σκέλος ήταν ένα «αγκάθι», το πιο μεγάλο, αναφορικά με τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη.

Εν έτει 2020, η επικοινωνία του ιδιοκτήτη και του προπονητή ήταν μηδαμινή, ενώ τα όποια σενάρια έλεγαν ότι θα «σπάσει» ο πάγος, δεν αποδείχθηκαν.

Στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου το ενδεχόμενο της αποχώρησης έγινε ακόμη πιο έντονο, όταν η έλευση του Covid-19 προανήγγειλε μειώσεις.

Εν πάση περιπτώσει, αυτή η ιστορία έχει δρομολογηθεί να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο και έχει πάρει τον δρόμο της, ο Δώνης θα αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός… θα παραμείνει.

Τώρα άρχισε ο «χορός» των ονομάτων. Ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεχωρίσει δύο προπονητές, όμως πολλοί περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα «φιλοξενηθούν» στα «πράσινα» ρεπορτάζ. Αυτό συνέβαινε πάντα, αυτό συμβαίνει παντού, αυτό θα συμβεί και στην παρούσα φάση.

Ποιο είναι, όμως, το «ταβάνι» στο ποσό που προτίθεται να δώσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού για τον επόμενο τεχνικό; Το Sportime έχει το ρεπορτάζ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταστήσει σαφές στον Τσάβι Ρόκα ότι δε θα πρέπει να ξεφύγει το μπάτζετ, εξαιτίας της χασούρας που θα προκύψει από τα κατάλοιπα της πανδημίας και τη γενική αβεβαιότητα.

Οι διαδοχικές ΑΜΚ έχουν επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να ανασάνει οικονομικά, αφού επί της ουσίας το χρέος έχει γίνει διαχειρίσιμο.

Εντούτοις, η «σφικτή» πολιτική θα συνεχιζόταν ανεξαρτήτως αν ερχόταν ή όχι ο κορονοϊός στις ζωές όλων και αυτό ήταν κάτι που ο Τσάβι Ρόκα γνώριζε καλά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να καταβάλει πάνω από 300.000 ευρώ ετησίως για τον νέο προπονητή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Παούνοβιτς, από κοντά ο Πογιάτος

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr, καλύπτοντας κάθε αθλητικό γεγονός της επικαιρότητας. Στο Sportime.gr βρίσκεται από τον Μάρτιο του 2018.

ΣΧΟΛΙΑ