Ελεύθερος να συνεχίσει στον Βόλο ο 32χρονος αμυντικός

Έκλεισε και τυπικά αυτό το κεφάλαιο. Παναθηναϊκός και Βαγγέλης Οικονόμου ήρθαν σε οριστική συμφωνία και οι υπογραφές έπεσαν.

Προηγήθηκε η τοποθέτηση του 32χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στο κλαμπ. Αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Ντίνου Διαμαντόπουλου, αλλά από το καλοκαίρι ήταν εκτός πλάνων.

Είχε ενημερωθεί, είχε βρει ομάδα στο εξωτερικό και θα είχε αποχωρήσει κάποιους μήνες νωρίτερα εάν δεν υπήρχε ο Νίκος Νταμπίζας. Με τους δικούς του χειρισμούς τινάχτηκε τότε στον αέρα η συμφωνία λόγω του ύψος της αποζημίωσης.

Τώρα βρέθηκε λύση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Γλίτωσε ένα ποσό ο Παναθηναϊκός (μαζί με την εφορία), ενώ ο παίκτης θα πάει κάπου που γνωρίζει πως θα αγωνίζεται.

Η επόμενη ομάδα του είναι γνωστή εδώ και λίγες μέρες. Πρόκειται για τον Βόλο. Εκεί συνεχίζει την καριέρα του ο Οικονόμου και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Οι Θεσσαλοί έψαχναν έναν στόπερ που να παίζει και αριστερό μπακ και με αυτή την κίνηση κλείνουν ένα ακόμη κενό στο ρόστερ τους. Οι μεταγραφές, βέβαια, δεν σταματούν για εκείνους. Θα ακολουθήσουν και άλλες εντός του Ιανουαρίου κυρίως για παίκτες στα χαφ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram