Παναθηναϊκός σήμα

Μπορεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην ήθελε να το επικοινωνήσει, όμως, τέτοιες ενέργειες αξίζουν προβολής για να υπάρχουν και μιμητές. Όταν ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, επικοινώνησε με τον Στέφανο Σαράτση, ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου της πόλης. Εκείνος φροντίζει για τη σίτιση αρκετών ανθρώπων...

Μπορεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην ήθελε να το επικοινωνήσει, όμως, τέτοιες ενέργειες αξίζουν προβολής για να υπάρχουν και μιμητές.

Όταν ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, επικοινώνησε με τον Στέφανο Σαράτση, ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου της πόλης. Εκείνος φροντίζει για τη σίτιση αρκετών ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη που το έχουν ανάγκη.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, πέρα από τα γεύματα που ήθελαν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενημέρωσαν πως θα αναλάβουν τα έξοδα και για τη διατροφή 100 ατόμων που το έχουν ανάγκη, μία μέρα μέσα στις γιορτές. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Στέφανος Σαράτσης.