Ο Χατζηγιοβάνης στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

Έχει καθυστερήσει ο Παναθηναϊκός στο θέμα των ανανεώσεων

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ένα από τα πρώτα πράγματα που βγήκαν προς τα έξω ήταν η επιθυμία του κλαμπ να επεκτείνει το συμβόλαιο του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο Σέρβος τεχνικός είχε πολύ καλή άποψη και εκτιμούσε πως μπορεί να στηριχτεί πάνω του.

Από το καλοκαίρι φτάνουμε Δεκέμβριο και η πρόταση ανανέωσης δεν έχει κατατεθεί έως τώρα. Το τι άλλαξε, το γνωρίζουν μόνο οι δύο πλευρές. Είναι, πάντως, οξύμωρο το τι έβγαινε τότε από τους «πράσινους» με το τι τελικά έπραξαν.

Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του 2021. Από την πρώτη μέρα της νέας σεζόν ο Χατζηγιοβάνης θα μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί. Το ότι ο Παναθηναϊκός έφτασε έως εδώ, δείχνει αν μη τι άλλο πως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Και φυσικά αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Χουάνκαρ, του έτερου που θέλει να δέσει το «τριφύλλι».

Στο εξωτερικό οι ομάδες προσπαθούν να μη φτάσουν οι παίκτες τους καν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Ο λόγος είναι απλός. Χάνεται η ισχύ τους πάνω στα περιουσιακά τους στοιχεία. Εδώ υπάρχει ένας εφησυχασμός που ορισμένες φορές έχει γυρίσει μπούμερανγκ.

Κλείνοντας, Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνης είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Για τον πρώτο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως θα παραμείνει. Είναι, άλλωστε, σύμμαχος και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Για τον δεύτερο όλα είναι ανοιχτά. Ανεξάρτητα από την κατάληξη, πάντως, η διαχείριση θα μπορούσε να είναι διαφορετική.